שלום רב
חניתי באזור המותר לטעינה ופריקה - הפקח הפנה את תשומת ליבי אך בשל העובדה שמיהרתי לא שמתי לב וחניתי בסוף המפרץ כי הייתי משוכנעת שהתמרור מתייחס רק לחלק הראשון... יצאתי טמבל אבל...)
האמת היא שניגשתי לקחת חפץ מחנות (חיכה לי) וחזרתי לרכב לאחר 3 דקות וכמובן.. היה דוח
האם עצם העובדה שניגשתי לחנות לזמן קצר (כמו להטעין..) יכולה לסייע לי בטיעון מול הרשות המקומית
הקנס 250 ש"ח הוא עצום (האמת היא שרוב האנשים עוצרים ברכוב הראשי בדאבל פארקינג יורדים לוקחים והולכים ואני מרוב שרציתי להיותב בסדר...)
את המסר הבנתי השאלה האם יש משהו נוסף שאולי יוכל להצילני מרוע הגזירה ?
תודה מראש
גילה שלום,
ממש בימים אלו ניתן פסק דין של בית המשפט המחוזי בירושלים הקובע שאסור.
כמו כן, תמיד פרשה הפסיקה את המושג פריקה וטעינה - לפעולה רציפה ללא הפסקות.
בפסק דין אשר הוזכר לעיל נדון הרציונל של העמסה ופריקה והמסקנה בפסה״ד היא שהמטלטלין הנשאים ברכב פרטי (עפ״י רוב ובמקרה הנדון) הם אינם כבדים להבדיל ממטלטלין הנשאים ע״י משאית. אי לכך, מצפים מנהג הרכב הפרטי להחנות כחוק וללכת עם השקית/תיק להחליף את המוצר בחנות.
תקראי את פסק הדין ע״פ(י-ם) 24744-09-11 חיים זוננפלד נ׳ עיריית ירושלים, מאת כב׳ הש׳ י.נועם.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר- עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר