הי, אשמח להתייעץ עימכם.
במוצש האחרון [ערב המימונה] נגרר לי הרכב היות וחניתי בניגוד לחוק לטענת הפקח. כמובן ששילמתי [ בלי האוטו אין לי אפשרות להגיע לעבודה] אבל החלטת העירייה [ תל אביב, אלא מי?] אינה ברורה לי.
זו לשון התמרור: "החנייה מותרת בימים א' עד ה' מ20 - עד 8 למחרת. ו' וערבי חג עד 8 בבוקר ומ 16 עד 8 למחרת השבת/חג". כאמור,הרכב נגרר בשבת בליל המימונה ב22:00. האם הבנתי נכון את התמרור? האם יש עילה לעירעור על הדו"ח?
בתודה !
יעל שלום,
הניסוח על גבי התמרור אכן קלוקל. אך מאחר ושילמת את הדו״ח שאלתך תאורטית בלבד - מאחר ותשלום = הודיה וקבלת הדין.
אך במידה ושילמת על הגרירה ולא על הדו״ח - הייתי ממליץ לך לפנות בכתב בתוספת צילום התמרור ולבקש מהעירייה את ביטול הדו״ח.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
א. בדקתי ועל הדוח לא מצויין בשום מקום שתשלום מהווה הודיה וקבלת הדין
ב. כפי שהסברתי, העובד בחניון לא היה מוכן לעזור לי[ אמר שאין לו רישון והוא בכלל לא מבין בדברים האלה], והייתי חייבת את הרכב
האם לדעתך עדיין אין עילה לדרוש את הכסף של הדוח הלא צודק, ובעקבותיו גרירה מיותרת
בתודה
יעל שוב שלום,
1-מדבריך אני מבין ששילמת לחניון המאחסן רכבים שנגררו.
2-לכן פתוחה בפנייך הדרך לבקש להישפט על הדו"ח (אותו לא שילמת).
3-במידה ותזוכי במשפט תוכלי לבקש פיצוי מכח סעיף 80 בחוק העונשין או להגיש תביעה כספית כנגד העירייה.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר