הרשיון נשלל ממני לחודש ימים ויש לי משפט.
האם כדאי לשכור עו"ד או לייצג את עצמי?
מה צפוי לי? קנס או שלילה או גם וגם?
זו עבירה ראשונה שלי מזה 3 שנות רשיוני.
תודה למשיבים
אביב שלום,
ייצוג משפטי נתון לשיקולך האישי.
על פי המתואר אתה צפוי לקבל בין יתר רכיבי העונש גם פסילה בפועל.
שכירת שירותיו של עו״ד המתמחה בתעבורה יכול להביא לרמת ענישה מינימלית ( אולי אף לזיכוי, אך צריך לראות את חומר הראיות בתיק).
במידה ותהיה מעוניין בייעוץ ספציפי אתה מוזמן ליצור איתי קשר ישיר.[משרדי מפורסם באתר זה בקטגוריית עו״ד לתעבורה].
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
מה זאת אומרת : "על פי המתואר אתה צפוי לקבל בין יתר רכיבי העונש גם פסילה בפועל"?...כבר שללו לי את הרשיון לחודש ימים.
כמה עוד בפועל יכול להיות?
לא מתחצף...
שואל
ואם אני מיוצג וזו עבירה ראשונה ויחידה שלי, אז באמת אולי אזוכה?
למה אני תוהה? כי הרי שנתפס במהירות של 30 קמ"ש מעל המותר מקבל קנס 750 ש"ח, ואני שנתפסתי ב 60 קמ"ש מעל המותר אזוכה?
תודה
אביב שוב שלום,
1- הפסילה בת 30 אינה נחשבת עפ״י החוק לענישה כי הגוף המעניש הוא בית המשפט. הפסילה המנהלית המושתת על ידי קצין משטרה מדרגת מפקח ומעלה היא לשם ״צינון״ הנהג והרחקתו מן הכביש.
2- זיכוי בעבירה כל שהיא אינו קשור בעבר של הנאשם (בית המשפט אינו נחשף לעבר של הנהג עד שמכריע אם הנאשם ביצע/לא ביצע את העבירה). הזיכוי יכול לנבוע מכל מיני סיבות כגון פגמים וכשלים בראיות התביעה המשטרתית.
3- גם נהג שנתפס לכאורה במהירות שהעונש עליה הינו קנס כספי בלבד יכול לבקש להישפט לכפור באשמה ולנהל הליך ראיות (הוכחות) בבית המשפט, אלא שבגלל שיקולי עלות -תועלת רוב רובם של הנהגים לא פונים לייצוג במקרה כגון דא.
4- לסיכום- תקרא שוב את תשובתי השמשתי בביטוי ״אולי תזוכה״ אך בכל אופן על פי ניסיוני עו״ד יכול להביא לתוצאות אופטימליות בנסיבות התיק.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר