שלום, ברח' קפלן בירושלים בקטע הדרך שבין הכנסת לבניין משרד הפנים משמאל לדרך ישנה חניה המותרת בצבע כחול לבן ומדחנים ביחד עם חנית נכים (זאת התברר לי בדיעבד). החניה מחולקת כך: שתי חניות רגילות,אחריהן שתי חניות לנכים ואחר שוב ארבע חניות רגילות. כל החניות המצויינות הינן ברצף בקטע דרך של לא יותר מ- 20-25 מטר. בתחילת המדרכה לצד החניות מוצב שלט צהוב האומר כמה ומתי מותר לחנות, ואחריו ב- 1.5-2 מטר מוצב שלט נוסף המורה על חנית נכים. השלט מוצב על עמוד גבוהה הרבה יחסית מהשלט הצהוב ובהעדר סימון על הכביש המורה/מציין חניית נכים, לא ניתן להבחין בשלט או מהיכן עד היכן זה חנית הנכים מאחר וישנן גם חניות רגילות וכולם בקומפלס וצד אחד. אני אזרחית הנשמעת ומכבדת את החוק וחושבת שדוח במקום חניה זה אינו מוצדק כי השילוט/הסימון אינו ברור ומטעה. אבקש את חוות דעתכם האם הדוח שנרשם לי הינו נכון והוגן...
איילה שלום,
ייקשה עלי לענות מבלי לראות את אופן הצבת התמרורים, אך אם לטענתך ישנה הטעייה ו/או חוסר בהירות בהוראות התמרורים עליך לצלם זאת על מנת שהתובע העירוני/המשטרתי יוכל להתרשם מטענותיך.
לכן המלצתי לשלוח בקשה לביטול הדו"ח וכמובן לצרף לבקשה זו את התמונה/ות.
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר