שלום,
הגיע אלי היום בערב הביתה אדם עם שני מסמכים: "דוח על עיקול מטלטלין" ו"כתב הרשאה לתפוס,לפרוץ ולמכור מטלטלין" עם דרישה לתשלום חוב חניה וקנס וכן הוצאות עיקול - סה"כ 604 ש"ח. בנוסף ישנו איום שיהיה עיקול לא לא אשלם תוך 7 ימים.
כשהתקשרתי למשרד עורכי הדין נאמר לי שחניתי בבני ברק ללא תו חניה בשנת 2009 ומאז נשלחו שני מכתבים בדואר רשום על תשלום חוב ויש להם אישור על כך.
אני מעולם לא קיבלתי ולא ראיתי שום דו"ח חניה על רכבי וכן ולא קיבלתי מכתבים בדואר רשום.
להערכתי מה שקרה הוא שבמשרד הפנים כתובה הכתובת של הוריי אך אני לא גרה שם יותר ויש לי שם משפחה אחר מכיוון שהתחתני, והדוור פשוט לא מצא את שם המשפחה החדש שלי על תיבת הדואר של הוריי וכל פעם החזיר את הדואר הרשום ולא טרח לברר.
כמו כן שאלתי אותם כיצד יש להם פתאום את הכתובת הנכונה שלי והם ענו לי שהם הפעילו משרד חקירות.
שאלתי היא אם יש לי מה לעשות במצב כזה ,כי זה הגיע אלי בהפתעה גמורה וכאמור לא ידעתי על קיומו של הדו"ח וקיומם של המכתבים וגם נראה לי שאין לי דרך להוכיח כלום. פשוט מרגיש שזה כל כך לא הוגן..
דנה שלום,
אני ממליץ לך להפנות את השאלה לפורום ״הוצאה לפועל וחובות״.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר