שלום,
קיבלתי דוח חניה.הודעת התשלום המקורית נשלחה , לדברי העו״ד,באוקטובר 2010 כמה ימים לאחר ששיניתי כתובת במשרד הפנים. עפי העוד של עיריית הרצליה, נשלחו כחצי שנה לאחר מכן עוד 3מכתבים לכתובתי הקודמת וכן נסיונות עיקול בכתובת הקודמת. רק ביולי 2011 הגיעה הודעה ראשונה לכתובתי המעודכנת ומאז אני מנסה בתכתובות לבטל את הקנסות ,כולל משלוח תמצית רישום ממשרד האוכלוסין,ללא הצלחה. האם יש עילה לביטול ומה עליי לעשות?
בתודה רבה מראש,
קרן.
קרן שלום,
לצערי נקבע בסעיף 4 בחוק לעדכון כתובת -2005, כי יראו רשות "כאילו" מסרה כדין דבר דואר לכתובת הקודמת עד 50 ימים מיום השינוי.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
מכיוון שרק ההודעה הראשונה נשלחה באותו טווח של 50 ימים וכל התזכורות שלאחר מכן לא הגיעו גם בפועל וגם עפ״י חוק, האם אין לכך חשיבות בהקלות הקנסות?
האם באמת בית משפט יחייב אותי לשלם סכום גדול כזה רק משום שהדיירים שהחליפו אותי בדירתי הקודמת לא מסרו לי את הודעת הדואר???
לפני שאני משלמת את הסכום הלא הגיוני ונלא צודק,אשמח לדעת אם בכל זאת יש משהו שאני יכולה לעשות לאור כך שכל הודעות התזכורת נשלחו יותר מ50 יום לאחר עדכון כתובתי החדשה ולא הגיעו לידיי.
תודה.
קרן שלום,
עליך לעשות הפרדה בין ההודעה שנמסרה במסגרת 50 הימים לבין יתר ההודעות.
מכיוון שהטענות שלך הן כנגד הגבייה כעת ( טענות מתחום המשפט האזרחי) הייתי ממליץ לך להתייעץ עם עו״ד שעוסק בתחום גבייה, חובות והוצאה לפועל.( אנחנו בפורום זה עוסקים בפן הפלילי, קרי, טענות הגנה שונות וטענות כנגד חוקיות הדו״ח וכיו״צב).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר