לפני מספר חודשים קבלתי על שמשת הרכב דוח חנייה במגדל העמק על אדום לבן
,שילמתי את הדוח למרות שמדובר ברכב חברה שברשותי,כמו כן התלוננתי לראש הערייה על חוסר מקמות חנייה במקום למורת רוחו של הממונה על החנייה בעיריית מגדל העמק
.כחודשוחצי לאחר תלונתי התקבלו אצל המעביד שלי שני דוחות נוספים לאתו מקום ובתאריכים קודמים לתאריך הדוח המקורי ששילמתי.למותרלציין שלא הוצמד בשנע המקרים כל דוח לשמשת הרכב
אחרת לא הייתי מעיז לחנות במקום שבו אקבל דוח
לדעתי הדוחות פוברקו כדי לנקום על התלונה שלי
מה ניתן לעשות,בהחלט ייתכן שבמשפטיופיע נציג הערייה עם התצלום שצילמו בזמן הדוח המקורי ששולם,עם שינוי חותמת הזמן.
הרי מדובר בקובץ דיגיטלי הניתן לעריכה
האם אני יכול לדרוש להעביר את הצילומים למומחה לבדיקה שלא פוברקו?
יש לציין שדוח אחד נין שתי דקות אחרי החנייה,האם לא אמורים לתת מירווח זמן של 10 דקות?
תודה
יהודה שובינסקי
יהודה שלום,
במידה ויש תמונות תתברר בפני בהימ"ש הגרסה האמתית(סיכוי קלוש שרכב יחנה 3 פעמיים באותו מקום בדיוק. קרי, זוית הגלגלים, מרחק מהמדרכה, מלוכלך/נקי ועוד).
זכותך לקבל כעת את התמונות כחלק מחומר הראיות בתיק - במידה ואכן הפקח צילם חובה על העירייה למסור לך אותן. לאחר מכן תוכל להביא מומחה מטעמך שיכין חוו"ד מקצועית לעניין אמינות התמונות.
הפסיקה קובעת כי ניתן לתת דו"ח כל 2-3 שע" כי זו עבירה מתחדשת.
בהצלחה
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר