שלום!
לפני כחודש וחצי מכונית עברה באור אדום ופגעה ברכב של ההורים שלי שנסעו באור ירוק. הגיע שוטר לתאונה שלקח את הפרטים. ההורים שלי פונו על ידי לבית החולים שם עברו בדיקות.
לאחר מכן הלכנו למשטרה בשביל הביטוח, מילאנו את הטופס והגשנו להם אותו.
לאחר כמה שבועות קיבלנו איזור על הטופס. לא זוכר את שם הטופס אבל במילוי שלו יש שם לשרטט איך הייתה התאונה ולספר על התאונה ומילוי פרטי הנפגעים.
היום כמה שבועות אחרי שכבר קיבלנו את הטופס בחזרה מהמשטרה אבא שלי קיבל טלפון לזימון לחקירה. מכיוון שהוא לא מבין טוב עברית חזרתי לשוטר שהתקשר שדיבר בחוצפה וניתק לי 4 פעמים את הטלפון לפחות!
לא היה מוכן להגיד על מה ולמה מזמינים את אבא שלי לחקירה אחרי שנכנסו בו!
התחצף אלי וירד על רוסים... כששאלתי מה מזמנים אותו הוא אמר כי היה מעורב בתאונת דרכים ואמר שמי שמגיע אליו נחשב לחשוד.
מה זאת אומרת?
מה זאת החקירה הזאת ולמה אבא שלי נחשד לחשוד אחרי שנכנסו בו?
מה זאת החקירה הזאת? האם יש אופציה לעשות משהו נגד השוטר שהתחצף וניתק לי את הטלפון?
תודה!
אלכס שלום,
זהו נוהל מקובל והגיוני להזמין את שני הנהגים שהיו מעורבים בתאונת דרכים לתת הודעה.
אכן , לעיתים ממתן עדות הופך הנהג לנחקר באזהרה ויש לכך השלכות. במידה וזה קורה קמה לו הזכות לשמור שתיקה וכן הזכות להיוועץ בעו״ד .....
והכי חשוב לעמוד על כך שגובה ההודעה יהיה דובר השפה הרוסית.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
תודה רבה!
כל הכבוד לכם על העבודה שאתם עושים!
אני אהיה איתו שם וגם יהיה שם דובר רוסית מהצד של המשטרה.
חבל שהשוטרים לא יכולים אבל לדבר בשפה יפה...
שוב פעם תודה!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר