דורון שלום,
קודם כל תודה רבה על מה שאתם עושים.
הייתי רוצה לברר לגבי דו"ח שקיבלתי, שוטר שעצר אותי לאחר שדיברתי בטלפון בזמן כניסה לחנייה חוץ מזה שלא כל כך עניין אותו לשמוע מה אני אומר.. ולא שאל הרבה.. כתב בדו"ח בכתב ד"ר כבד במיוחד.. ולא קריא.
האם ישנה אפשרות לשלוח את הערעור
1. לגבי הכתב שהוא לא קריא ואלוהים יודע מה הוא כתב שם
2. מרחק לא הגיוני בעליל שהוא ראה אותי אני פניתי 2 בתים ממנו (לפחות30מטר) ועם טלסקופ אי אפשר להבחין בדיבור בטלפון.
3. בעל רישיון 6 שנים ללא עברות\אזהרות
ושאלה קטנה.. האם השוטר יכול לרשום את הדוח לפני שהוא שמע מה שיש לי להגיד?
בחתימת המקבל.. לא חתמתי כי הוא לא ביקש ממני.. וכתב שם משהו בשמו..
אלי שלום,
1- המלצתי לבקש את ביטול הדו״ח(עליך להגיש בקשה זו תוך 30 ימים מקבלת הדו״ח למפנ״א). ציין בבקשה כי לא ניתן להבין את מה שכתב השוטר, לא ניתנה לך זכות להגיב לאישום, צילום של מקום ביצוע העבירה [לשם חיזוק הטיעון כי לא ניתן להבחין ממרחק זה בטלפון נייד וכיוצ״ב].
2-אינך עומד בקריטריונים להמרה באזהרה.
3- בהערת אגב, העבירה בה אתה מואשם הינה ״שימוש בנייד״ ולא דיבור אז שים לב שאסור לאחוז בנייד במהלך נהיגה, אסור לשלוח מסרון וכיוצ״ב.
4- במידה והנהג מסרב לחתום-רשאי השוטר לרשום זאת (בכל מקרה אחר בו ניתן הדו״ח באופן ידני צריך הנהג לחתום), לצערי שוטר שממהר לא מקפיד על נוהל זה....
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר