בוקר טוב .....
דואר רשום שנישלח בעקבות הסבה של חברת ליסינג כאשר השם שהם מסרו אינו מדוייק לא היתקבל ע"י ואין חתימה שלי עליו,מצויין כלא נידרש לפי רשומי החניה של הרשות המקומית .
ברצוני לציין שזאת ההודעה הראשונית שנישלחה אלי לא הומצא העתק של תוכן הדואר כך שאינני יכול לדעת מה היה תוכנו האם הייתה בו אפשרות לתשלום של הקנס המקורי או כבר בישלב זה הוא נישלח עם קנס פיגורם, והאם התאפשרה לי האופציה של 90 יום להישפט .
והשאלה האם דואר רשום עם שם הנמען שונה ( תוספת אות לשם הפרטי) שאין עליו אשור קבלה ואין העתק שמימנו אפשר לילמוד מה היה תוכנו יכול לשמש כראיה ?
הרי שלום,
ראשית בוודאי שהמסמך שבידך יכול לשמש כראייה ואף לחזק את גרסתך...הכל בהתאם לשיקול הדעת ולמשקל שייתן ביהמ"ש לראייה זו.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
זאת ההודעה ששלחתי
דואר רשום שנישלח בעקבות הסבה של חברת ליסינג כאשר השם שהם מסרו אינו מדוייק לא היתקבל ע"י ואין חתימה שלי עליו,מצויין כלא נידרש לפי רשומי החניה של הרשות המקומית .
ברצוני לציין שזאת ההודעה הראשונית שנישלחה אלי לא הומצא העתק של תוכן הדואר כך שאינני יכול לדעת מה היה תוכנו האם הייתה בו אפשרות לתשלום של הקנס המקורי או כבר בישלב זה הוא נישלח עם קנס פיגורם, והאם התאפשרה לי האופציה של 90 יום להישפט .
והשאלה האם דואר רשום עם שם הנמען שונה ( תוספת אות לשם הפרטי) שאין עליו אישור קבלה, ואין העתק שמימנו אפשר לילמוד מה היה תוכנו יכול לשמש כראיה ?
המיכתב הרשום נישלח לכתובתי בשם שגוי במיקצת והוחזר לשלוח כלא נדרש
ללא אישור האם הוא יכול לשמש כראיה של הצד שמנגד שההודעה נישלחה ומכאן מתחילה הספירה לצורך ה-90 יום והגדלת הקנס ?
הרי שוב שלום,
זו ראייה לכל דבר, השאלה היא מה משקלה? והאם היא יכולה לפעול כנגדך?
כמובן שהרשות המקומית תנסה להסתמך על מסמך זה.
תפקידך לסתור את אותה ראייה ו/או להפחית ממשקלה.(הטיעון שלך שבשל הטעות בשם ההודעה לא הגיעה אליך ולכן צוין ע"י הדוור "לא נדרש" הוא טיעון טוב).
ממליץ לך לפנות לעו"ד לשם ייעוץ וטיפול פרטני.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר