29.11.11
הנידון: בקשה לביטול דו"ח מספר 49943798
בתאריך 14.08.2011 נכנסתי לרחוב כורש והיה "פקק",כאשר רציתי לפנות שמאלה לכיוון רחוב יפו הרכב שהחנה ראשון יצא ואני נכנסתי במקומו,השעה הייתה 21:00 בלילה,ואני הסתכלתי ימינה ושמאלה ולא ראיתי שלט שמורה שהחניה היא עבור נכה,וכמו כן שאלתי את אשתי שיצאה מהצד של המדרכה אם היא רואה שהמדרכה מסומנת בצבע שונה והיא ענתה שלא.כשחזרתי לרכב ראיתי דו"ח של 1000 ₪ על "חניית נכה".
אבקש לבטל את הדוח מהסיבות הבאות:
1.ליד המקום שהחניתי לא היה תמרור שהמקום מיועד לנכה.
התמרור היה מוצב 21 מטרים ממקום החניה ובו רשום סמל של נכה ומתחתיו "4 מקומות",המקום שהחנתי היה בסיבוב ולא רואים את השלט בבירור ממקום החניה.
2. שול המדרכה בצבע אפור טבעי כך שמי שיוצא מהרכב לא מבחין שנעשתה טעות.
3. במקום החניה המשטח לא היה צבוע בצבע כחול או בצבע זוהר כולשהו כך שבלילה בחושך לא ניתן להבחין בסימן שהיה בחניה (צורה של כיסא)
4. אבקש לבטל את הדו"ח שאגב הוא הראשון שלי,וזה באמת מכיוון שהשילוט וכן אין סימנים בשולי המדרכה,ולא משהו זוהר על הכביש.נעשתה על ידי טעות בתמימות מלאה,וחשוב לי גם שתתקנו את הליקויים הללו שאחרים לא יבצעו טעיות דומות .
במידה ולא יבוטל הדוח אבקש להישפט ולהציג תמונות שברשותי מהאירוע לשופט.
בברכה: יונתן בן ארי
יונתן שלום,
יש לך שלל טיעונים שיתכן והיו משכנעים את התובע (במידה וצרפת תמונות מה טוב).
ישנה בעיית זמנים שכן, המחוקק קבע 30 שבהם ניתן להגיש בקשה לביטול הדו״ח -במקרה שלך חלף סד זמנים זה.
כמו כן , נקבעו 90 ימים על מנת לבקש להישפט (אך לא ניתן באותה בקשה לבקש את ביטול הדו״ח וגם להישפט), עפ״י חישוב שערכתי גם פרק זמן זה חלף בעת הגשת הבקשה.
להערכתי עליך להתקשר בדחיפות למפנ״א (*9666), שכן הקנס שקבלת עומד היום על סך של 1500 ש״ח.
בברכה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר