שלום רב,
לפני מספר שבועות קיבלתי לביתי התראה שניה לתשלום דו"ח חניה שלא ידעתי עליו. בדוח מצוין שחניתי במקום שמסומן באדום/ לבן. לאחר ביקור בעירייה (רמת השרון) וצפייה בתמונות גיליתי תמונות שבהן מספר הרכב לא ברור, לא ידוע אם ישנם אנשים ברכב, הרכב מצולם מרחוק יחסית ורק מלפנים. האם ניתן לבטל את הדוח ולטעון משהו בנידון? ברצוני לציין שמידה והייתי מבצע את העברה אז הייתי משלם ולא מחפש חלופות. הרגשתי היא שהפקח רשם את הדוח כשהייתי נוכח ברכב/ הרכב אינו שלי שלי. אני לעולם לא חונה באדום/ לבן.
תודה מראש,
עמי.
עמי שלום,
במידה ואכן מספר הרכב אינו נראה בבירור- ישנה בעייה בזיהוי ולכן יש טעם לבקש את ביטול הדו"ח (במידה ולא עברו 30 ימים מיום קבלת ההתראה).
או לחילופין לבקש להישפט ולבקש מבית המשפט לא לתת משקל לראייה (תמונה) של העירייה מאחר ואין זיהוי - ספק משמעו זיכוי.
בהצלחה
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר