שלום, לצערי, קיבלתי דו"ח של 1000 שקלים על חנייה בחניית נכים.
המקום היה מגרש חניה של קאנטרי קלאב בחולון שלטענת בעלי הקאנטרי, העירייה אחראית על החניון. במקום קיים שלט של נכים ומתחתיו רשום בקטן יותר עם חץ - 6 חניות ומהצד השני גם כן יש שלט עם חץ ועליו רשום - 6 חניות.
לטענתי אומר שהגעתי למקום פעם ראשונה, אני לא מכירה את החנייה, היה חשוך, אכן, ראיתי את השלט של הנכים, אך לא את האותיות היותר קטנות שבהן רשום 6 חניות עם חץ, חניתי שתי מקומות ליד השלט, התאורה במקום לא מספקת, אין סימון נוסף מעבר לכך, מה גם שהשלט מהצד השני עקום ולא מופנה לצד החנייה. יש לי צילומים של המקום גם בלילה . מיותר לציין שבחיים לא חניתי ולא אחנה בחניית נכים. שאלתי היא , האם יש לי סיכוי שערעורי זה ייתקבל?? והאם כדאי לי ללכת להשפט.
יפית שלום,
במידה והתמרור הוסתר או הוסת יש לך עילה לביטול הדו״ח(תתבססי על תקנה 22(א) סיפא בתקנות התעבורה- תמרור לא ברור משמעו שהוצב שלא כדין).
עוד עניין הוא תמרור ההוראות (מספר 439) הוא צריך להיות ברור ומתחת לתמרור של חניית הנכה(תמרור מספר 437) [במידה והודבקו אותיות או ספרות על תמרור הנכה זה לא חוקי].
נ.ב תצטרפי לבקשה תמונות......
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר-עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר