שלום, קיבלתי עם דוח חנייה על חנייה במקום של נכה. כראיתי שהשוטר מגיע יצאתי מהמסעדה בה הייתי כדי לראות מה הוא רוצה שם כי לא חניתי על נכה, ישר תקף וביקש רישיון ואמרתי לו שאני מביא לו רק שיסביר על מה, השוטר התחיל לדבר מגעיל ולצעוק ולבסוף מתברר שחניתי על אי תנועה כזה שבין מקום שאפשר לחנות לבין הנכה.צעק עלי שהוציא את הרכב..נכנס לאוטו יושיצאתי אליו פשוט הביא לי את הרישיון אמר לי תקבל בדואר דוח 1000 שקל, התחלתי לשאול אותו למה והוא פשוט ברח לו. הוא לא צילם את הרכב, וגם אם הוא צילם אז יראו שלא הייתי על הנכה, יש משהו לעשות בנידון? האם מותר לשוטר לתת לי דוח מבלי להביא לי מסמך?
תודה רבה,אם יש משהו לעשות בנידון ישמח לקבל פרטים כי אין לי בעיה ללכת עד לבית משפט כי אני צודק שלא חניתי על נכה..תודה
ניב שלום,
דו"ח יכול להימסר באמצעות דואר רשום.
אתה יכול לצלם (לשחזר) את אופן החנייה.
בכל מקרה בדבריך יש ראשית הודיה אם לא לומר הודיה כי החנת על "אי תנועה".
במידה ותחליט לגשת לערכאה משפטית אתה צפוי לכל הפחות להיות מורשע בעבירה הפחותה שבה הודית.
בהצלחה
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר