שלום,שמי טל ואתמול הייתי אחה"צ בסניף שירות של סלקום ברח ששת הימים 12 בניברק.כעבור חצי שעה חזרתי לאופנוע ולתדהמתי מצאתי דוח על הכידון ע"ס 250 שח.האופנוע חנה אמנם על המדרכה אך צמוד מאד לכניסה של החנות מצד ימין לכניסה ולא הפריע בשום אופן למעבר הולכי רגל-אפילו שני הברזלים שממוקמים בכניסה ארוכים יותר מהאופנוע.צילמתי בוידאו את החנייה ורואים בבירור כי יש לפחות 2 מ מהאופנוע למדרכה ורואים אף הולכת רגל הולכת באין מפריע.
שאלתי היא האם ראיות אלו יחזיקו מים בבית משפט?
בתודה מראש,טל
טל שלום,
בא נצא מנקודת הנחה כי כל טיעוניך נכונים לעניין אי ההפרעה להולכי רגל ולעניין פרק הזמן הקצר שבו החנת את האופנוע (אני אישית לא מעלה ספק בדבריך). עדין יש לנו בעיה כי בתקנות התעבורה נקבע במפורש שחנייה על המדרכה אסורה!
אינני יכול לנבא מה יחליט שופט זה או אחר ולכן לא הייתי בוחר באופציה זו כאופציה ראשונה , אלא דווקא הייתי מנסה לשכנע את התובע העירוני בטיעונים שהזכרת ומוסיף לכך שהשתרש מין נוהג במשך שנים שאין אוכפים חנייה של אופנועים על המדרכה.(יש לך 30 ימים לבקש את ביטול הדו״ח, תצרף לבקשה תמונות רלוונטיות).
בהצלחה,
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר, עו״ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר