נסעתי בכביש עם שני נתיבים ובצדדים עצים גבוהים אי אפשר היה לראות שהנתיבים לקראת הרמזור נחלקים לשני כיוונים ושרק מהימני ניתן לפנות ימינה כי מרחוק זה נראה כאילו הפנייה הגדולה היא ימינה ויש פניה קטנה שמאלה (אני לא מכירה את האיזור) רק כשהגעתי לרמזור (התנועה יש לציין היתה עמוסה ברכבים), ראיתי שמהשמאלי אי אפשר לפנות ימינה, דיברתי עם הנהג לידי אם אני יכולה לפנות ימינה וגם ביקשתי ממנו הכוונה -הוא אמר שאני יכולה לפנות ואח"כ סימן עם הראש שאני אעקוף אותו ואז אפנה אבל כשהגענו לפניה עצמה שנינו פנינו וזה היה נראה שאני פונה מהשמאלי ימינה ואז עצר אותי שוטר ונתן לי דו"ח 500 ש"ח+6 נקודות, השוטר לא נתן לי להוציא מילה מהפה ורק ביקש רשיונות ושאחתום על הדו"ח
הגשתי בקשה להשפט, האם יש סיכוי כלשהו?
דרך אגב
תודה מראש :)
נהג שלום,
תנסה לצלם את מקום ביצוע העבירה ואת הבעייתיות של ההבחנה בסימון שעל פני הכביש או של התמרורים(עצים וכיוצ"ב).
בכל משפט יש סיכוי ויש סיכון, תשקול ותחליט רק קח בחשבון שבמידה ותורשע אתה צפוי לקנס גבוה יותר.
בהצלחה
מנהל פורום תעבורה
ומנהל פורום המכון הרפואי,
דורון ויגלר, עו"ד
* התשובות בפורום אינן מהוות תחליף לייעוץ משפטי, והעושה בהן שימוש עושה זאת על אחריותו בלבד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר