היי קיבלתי דוח על על נהיגה בנת"צ בתל אביב, הדו"ח הגיע לתא הדואר שלי(שנבדק מידי יום) בתאריך-5/7/2024 בתיאור הדוח נכתב כי העבירה בוצעה בתאריך 27/3/2024 ועל פי כך על הדוח כתוב כי תאריך ההודעה שכתוב בדוח 1/5/2024 אך בפועל זה הגיע לביתי רק ב5/7/2024 יש לומר כי אני ער לתיבת הדואר ולדואר רשום בפרט. אף על פי כן יש מצדם דרישה לתשלום הדוח לא יאוחר מ-30/7/2024 מה שמותיר לי 25 ימים עבור תשלום הדוח, מה שלא מתקבל על הדעת ולא אשלים עם האובדן האחריות הזה מצידם, בעקבות כך יש לומר שהם לא עומדים בסעיף 44א לחוק תקנות התעבורה?
שלום עמיר
לא הבנתי את הבעיה עם שליחת הדוח. על העיריה לשלוח את הדוח תוך 4 חודשים והם עשו זאת בזמן...אולי זה מותיר לך מעט זמן לתשלום , אבל זאת המציאות. יכול להגיש אולי בקשה לדחיית התשלום , מאחר וקיבלת את הדוח רק לאחרונה. אגב , יכול להיות שזו בעיה של הדואר ולא של העירייה...וניתן גם להגיש בקשה לביטול הדו"ח במידה ויש נסיבות מיוחדות .שיהיה בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר