היי קיבלתי דוח לפני משהו כמו שנה של 1000שקל על חניה בחניית נכים עם רכב שהוא שמור למספר ספציפי ,מציין שיש לי תו נכה ברכב,ולא שמתי לב באמת שהחניה שמורה לרכב ספציפי לא ראיתי את המספר וחניתי שם,הגשתי ערעור לעיריית ת"א הם דחו את הערעור וביקשתי להישפט,ואני מחכה לדיון בבית משפט , השאלה שלי האם יש סיכוי שאני יוכל להגיע להסדר עם המשפט שיבטלו לי את הקנס,דיון ואיך אני עושה את זה ומה הסיכוי שיתחשבו בי ויבטלו לי את הקנס במידה ויהיה משפט,או שיש סיכוי שיבטלו את המשפט עצמו אם אני אבקש להגיע לגישור ?
מציין שעדיין לא קיבלתי זימון לבית משפט ואני מחכה עדיין להודעה למתי יהיה הדיון שאני יודע שזה יכול לקחת עוד זמן
שלום צחי
אם החניה מותרת לרכב ספציפי , אז אין סיבה שיבטלו את הדו"ח , אולי יתחשבו בגובה הקנס... בכל מקרה בדרך כלל לא מבטלים את המשפט. מציעה סמוך לדיון לפנות לעירייה למחלקה המשפטית, בבקשה לבטל שוב את הדו"ח ( אם התמרור לא ברור או משהו כמובן לצלם זאת) או לפחות להוריד את גובה הקנס.
שיהיה בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר