נסעתי ברכב ברחוב קטן צדדי על מנת לפנות ימינה לרחוב ראשי. לפני היה טור של מכוניות . חיכיתי להתקדמות המכוניות שלפני. לפני שנכנסתי לרכב הסלולר היה במושב לידי כי לפני כן הייתי בשיחה בעניין משפחתי ואישי מאד ושאחריה הייתי מאד נסערת וחיכיתי להודעה/לתגובה כלשהי. כדי לראות אם נשלחה אלי הודעה לקחתי לידי את המכשיר בזמן ההמתנה להתקדמות המכוניות שלפני. לא הייתי במצב של נסיעה. לפתע ראיתי שוטר שדפק על החלון וטען שנסעתי כשבידי הסלולר ושעשיתי בו שימוש. לא עזר כשהסברתי לו מה היה ונתן לי דו"ח ע"ס 1000 ₪. שאלתי אם יש צילום של האירוע . כמובן שלא הראה לי ונתן לי את הדו"ח וכשהגעתי הביתה ראיתי שבהעתק לא היה כתוב דבר ובעצם נמסר לי דו"ח ריק ואינני יודעת בדיוק במה בדיוק אני נאשמת לטענתו ונסיבות האירוע. בכל זאת ערערתי וביקשתי להישפט. אשמח לדעת למה עלי לשים לב ומה עלי לטעון במשפט שמועדו מתקרב. תודה
שלום נורית
ראשית עצם ההחזקה מהווה עבירה ( גם בפקק , כאשר הרכב מונע) . אם השוטר לא כתב כלום בדו"ח זו כבר בעיה אחרת (לא הגיוני על פניו). את יכולה לשלוח אותו לנייד שלי 0504708166 ואבדוק למה כוונתך...ואסייע לך בשאלתך.
המשך שבוע טוב!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
חנה שלום. השוטר כתב דו"ח בכתב יד. המקור נשאר אצלו. ההעתק שנתן לי ריק לגמרי נעשה כאילו ללא קופי.
שלום נורית
זה כמובן לא תקין ( את עדיין יכולה לשלוח לי לראות את זה ואשמח לעזור ללא עלות)
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר