אתמול הייתי בבית העלמין לזכר סבא יצאתי משם בשעה 10 לרכב בצומת פניתי ימינה להשתלב לנתיב מהיר של 70 קמ״ש יצאתי להשתלבות וקפץ לי שוטר לכביש ובכך סיכן את עצמו ואותי ובלם אותי. אני בלמתי בפחד מאוד גדול הוא ישב בספסל הם דיברו ביניהם והוא צרח עליי שאני יביא לו רישיון נהיגה. ביקשתי מהשוטר שיסביר לי מה עשיתי ואין לי בעיה לתת לו רישיון הוא כעס וצעק אליי לתת לו את הרישיון נהיגה. ביקשתי מהשוטר להרגיע והוא לא היה מוכן להסביר לי והוא קרא לגיבוי בקשר ואמר להם שאני לא מוכן להביא לו את הרישיון הוא קרא בקשר והגיעו 4 ניידות עם שוטרים ואופנוע ופשוט נבהלתי וחיפשתי את הרישיון והאיצו בי. זה התנהל כל כך בלחץ ובכוח נתתי לו את הרישיון נהיגה והוא ביקש מהשוטרים לא לעצור אותי. השוטר נתן לי אישור עד השעה 1 וחצי להגיע לקצין משטרה והגעתי לפני הזמן וחיכיתי לקצין נכנסתי לפגישה עם הקצין ואמרתי לו שלום הוא בכלל לא ענה לי אמרתי לו שוב פעם שלום מה שלומך והוא לא ענה לי בכלל זה הרגיש לי נורא. הוא סיבב את המסך כדי שאני לא אראה אותו והסביר לי מה שהשוטר כתב מה שיהיה באירוע אני אמרתי לו שזה לא נכון אני לא סיכנתי אף אחד ונהגתי רגיל השוטר לא רצה בכלל להקשיב לי הוא אמר לי שהוא פוסל לי את הרישיון ל 30 יום. אמרתי לו שאני מפרנס ואני כל יום יוצא לעבודה לאזור תל אביב ואין לי אפילו איך להגיע לבית. השוטר צעק וטען שיש לו הרבה תלונות בעיר ושדורסים אנשים על המדרכות. אמרתי לו שאני מבין את העבודה הקשה וכל נושא לגופו אך אני לא סיכנתי אף אחד לא בעבר ולא בהווה. מה אפשר לעשות?
שלום אלירן!
אני מבינה מהסיפור שלך שהשוטר עצר אותך בעקבות אי מתן זכות קדימה? צריך לראות את הדוח... בכל מקרה, ישנה אפשרות לפנות לבית המשפט ולבקש להחזיר את הרישיון וזה תלוי בוותק ובעבר התעבורתי. כאן לשאלות נוספות!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר