שלום, נהגתי לי בכביש פקוק, יש לי התקן לפלא מעל ההגה- מציין שלא היה פלא שם- המעמד ש מעל ההגה- ראיתי ניידת מתקרבת אליי ואז הסתכלתי אליו וראיתי שהוא מסמן לי לעצור בצד- לא ידעתי מה הבעיה- ואז שהוא דיבר שאל למה יש לי מעמד מעל ההגה? (למה לא?)אחכ ציין שנסעתי ושיחקתי עם זה ולא נגעתי בהגה (פקק וגם זה ממש מעל ההגה ככה שלא נראה לי שהוא יכול לדעת אם נגעתי בזה ממש) בהתחשב שהוא עם מכונית נמוכה ואני עם רכב גבוה יותר,,,נראה לי שהוא נתן לי דוח סתם -גם שאלתי אם ההתקן חוקי- והוא אמר נתתי לך דוח תקרא שם- לא ענה לי...שאלתי על מה הדוח- שיחקת עם ההתקן- צירפתי תמונה- זה ממש קטנוני לתת דוח- 500 ו6 נק- לשלם או ללכת למשפט?מה דעתכם? יש אפשרות לראות את הוידאו של השוטר לפני המשפט?תודה
שלום דויד
אני לא יכולה לראות את התמונה משום מה. לעניין השאלה אם להישפט או לא, זה תלוי במה שכתב השוטר ובתגובות שלך. השאלה מה מטריד אותך: אם זה למען הצדק או למען הנקודות?. בכל מקרה , יש מה לעשות. אחרי שאראה את הדוח נהיה יותר חכמים. בעברי שוטרת תנועה, חוקרת ותובעת... כאן לשאלות נוספות!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר