שלום,
היום נסעתי במפגש כביש מסילה. לפני המפגש יש רמזור שהיה ירוק. עברתי אותו ופתאום שמעתי את פעמוני הרכבת מצלצלים והאורות האדומים מהבהבים, המחסום לא הורד. נסעתי וחלפתי על פני המסילה. איך מצב כזה קורה? שהרמזור ירוק והפעמונים מצלצלים ומנורות האזהרה עובדות? האם זו עבירת תנועה? מהם אמצעי האכיפה במפגשים מסוג זה? בנתיב ממול ישנה מצלמת אכיפה (היא מצלמת את גב המכוניות הנוסעות בכיוון הנגדי) האם יש סיכוי שצילמה אותי? כלומר האם ישנן מצלמות המצלמות מחזית הרכב ולא את חלקו האחורי?
שלום משה
התקנה קובעת שאתה צריך לעצור כשניתנת אזהרה על התקרבות רכבת , אם חלפת על פני המסילה לפני שהרמזור השתנה ומנורות האזהרה פעלו עם חצייתך אז לא נשמע שביצעת עבירה. אני לא חושבת שהמצלמה תצלם בסיטואציה כזו גם אם יש שם מצלמה (כי אין עבירה).לשאלתך איך זה יכול לקרות יכול להיות שהייתה תקלה במכשור שם... שיהיה בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
האם ישנה מצלמה (במו אלו המותקנות במפגשי מסילה כביש) המצלמת מחזית הרכב ולא מחלקו האחורי?
אני לא יודעת. לא מכירה כאלו
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר