שלום רב, בספטמבר 2019 שאלתי שאלה כאן בפורום בנושא דוח חניה בחוף. פקח של המועצה נתן דוח על "נהיגה בחוף" במקום לא מוכרז לרחצה, הרכב עמד על קרקע הדוקה בה שנים עומדים רכבים והמקום מוקף באבנים גדולות כך שאין אפשרות לרדת לחוף. קיבלתי תשובה כאן בפורום לעשות תמונות ולהגיש ערעור. כך עשיתי. כעבור שנה, אתמול קיבלתי החלטת יועצת משפטים שהחליטה להשאיר את הקנס. רק מה - בדוח ששלחו החליפו שם משמו של בעלי כולל ת.ז. שלו, לשמי כולל ת.ז. שלי. הרכב הוא רכב של עבודה, אני לא שייכת אליו בשום צורה. האם זה אומר שכך הם יצרו שני דוחות של 500 ש"ח כל אחד? האם זה חוקי לערב אותי באירוע? איך אני יכולה להיות בטוחה שאשלם את הקנס הזה ולא ישלחו קנס חדש לבעלי - על אותו אירוע? אשמח לתגובתכם המקצועית. תודה רבה.
שלום לך!
לא אמורים להחליף את הדוח מהשם של בעלך לשם שלך, כנראה זאת טעות (אולי בגלל שאת זאת שפנית). תפני אליהם שוב ותבהירי את הדברים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר