אני רוכב קטנוע ורכב פגע בי והפיל אותי על הכביש במקום לשאול אותי איך אני מרגיש אמר לי ״נו תגיד שאני אשם ?!״ כשהוא מניח את היד על החלון בנינוחות . ביקשתי ממנו את פרטיו והוא לא נתן לי , כאשר הוצאתי את הפלאפון לצלם הוא הוציא גם ועדיין לא נתן פרטים מהפחד וחוסר אונים שהוא לא נותן לי את פרטיו ניבלתי את פי . מיהרתי לעבודה שהייתה לי בה בעיה לא יכולתי לגשת להתלונן. התקשרתי לתחנת משטרה ואמרו לי להגיע אמרתי שאני לא יכול ואמרו לי אין מה לעשות. תסכול גדול, וכל זה קורה בפקק תנועה בעיר .שהלכתי נתתי לו בעיטה אחורית לרכב והלכתי. הוא הגיש עליי תלונה למשטרה למרות שאני די בטוח שלא עשיתי את הנזק הקטן שהיה (הפח קצת נכנס) . נחקרתי באזהרה ועכשיו קיבלתי תלונה מעורך דין. פעלתי לא נכון.
מבחינת המשטרה לא מעניין שהוא פגע בי ולא נתן לי את הפרטים שלו תוך שהוא מתנהג בצורה ממש קרה. הוא כרגע מנסה להוציא ממני כסף סתם וגם אחרי שנחקרתי והוזהרתי אני חושב שהוא התנהג בצורה ממש רעה ומגעילה, גם הדיבור שלי לא היה לעניין וגם כמובן המכה. הוא כרגע מנסה להוציא ממני כסף ולפגוע בי . איך אני פועל מנגד? אשמח לעזרה. יש לי משהו לעשות עם זה שלא קיבלתי פרטים והוא לא שאל איך אני מרגיש אחרי הנפילה אלא חייך ודאג בעניין של מי אשם?
שלום דור,
מדובר במקרה מורכב ולא שגרתי באופן יחסי. על כן יש לפעול בכמה מישורים:
1. למנוע רישום פלילי במידה וישנו.
2. לתבוע נזקי גוף במידה וישנם בעקבות התאונה דרך חוק הפלת"ד.
3. להגיש תביעה אזרחית בגין הנזק הרכושי לקטנוע במידה וישנו.
צור איתי קשר עוד היום, לזמן יש חשיבות קריטית לאור המקרה שלך.
בברכה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר