שלום, לפני 4 חודשים קיבלתי דוח חניה בסך 1000 שקלים על זה שחניתי בחניית נכה
במקום לא היה סימון בכביש ויותר מזה הרחוב עבר שיפוצים גדולים למשך חצי שנה ולא היה תמרורים ולא מדרכה. רק שממש כמה ימים לפני קבלת הדו"ח הציבו במקום תמרור חדש כמובן ללא סימון בכביש. ויש לציין שאני גר באותו רחוב שקיבלתי את הדוח ויש לי תו חניה אזורי, כך שאין לי שום סיבה להגיע ולחנות במקום של הנכה, שאותה במקרה אני מכיר כי היא השכנה שלי , פשוט נוצר בלבול בגלל השיפוצים
יש לציין שיש לי חניה פרטית ברחוב וכתוצאה מהשיפוצים העמידו מדרכה ממש גבוה שלא ניתן לעלות עם הרכב ולכן נאלצתי לחפש חניה ברחוב.
עכשיו הנקודה, כמובן ששלחתי בקשה לביטול ולא קיבלתי מענה חיובי , ולא היה כוח ללכת לבית משפט אז שילמתי את הדוח בשלושה תשלומים, כעבור 4 חודשים ממועד קבלת הדוח קיבלתי דוח שני על אותו מקום באותו יום בשעה נפרדת על סך 1000 שקלים חשבתי שזה טעות התקשרתי לעירייה ושאלתי אם זאת בדיחה אמרו לי שזה שני דוחת שונים על אותו מקום בשעה נפרדת. אז השאלה היא אם זה אפשרי לקבל דוח פעמיים באותו מקום?
ושאלה שנייה אני סבור שגם את הדוח הראשון לא הייתי צריך לשלם רק התעצלתי להישפט, האם אני יכול לתבוע גם את הדוח שאותו שילמתי כבר?
תודה מראש
שלום שמואל!
יש אפשרות לרשום שני דוחות על אותו יום. צריך הפרש של מספר שעות לא זוכרת בדיוק) . בכל מקרה, אתה לא יכול לבקש להישפט על הדוח שכבר שילמת. ברגע ששילמת זה אבוד... תבקש להישפט על הדו"ח הזה ואולי אותו תוכל לבטל גם לאור התשלום של הדו"ח הראשון. שיהיה בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר