צהרים טובים,
לפני מס' ימים ערכתי קניות לאמא חולה מרותקת למיטה, בצאתי מהקניות בנסיעה של 20 קמ"ש, הוצאתי את הנייד על מנת להניח אותו על המגנט, כאשר אגיע לביתה נסיעה של 10 דק' אהיה מוכנה להתקשר לבקש מהמטפלת לצאת לעזור לי וגם כוונתי הייתה בזמן עצירה ברמזור אם יש מהמטפלת הודעה בגלל החום הגבוה שהיה לאמא.
כאשר אחזתי בנייד וזאת אולי 3 דקות לאחר צאתי מהקניות, עצר אותי שוטר, אמרתי לו מיד שהוא צודק והעברתי לו את הנייד כדי שיבדוק שלא היו שיחות או הודעות באותו הזמן, השוטר סירב לבדוק ורשם לי דו"ח.
אני נהגת במשך 40 שנים ומעולם לא הייתה לי עבירה משטרתית, רציתי לדעת אם ניתן להמר הדו"ח באזהרה או לחילופין, להשאיר את הקנס ולמחוק את הנקודות.
אם כן, באיזו דרך?
אודה על תשובתכם.
תודה.
שלום מריה,
על פי מדיניות אגף התנועה לא ניתן להמיר באזהרה עבירת טלפון נייד.
עבירת טלפון נייד היא עבירה מסוג ברירת משפט , בה הנאשם בוחר אם להישפט על העבירה ולהפחית את הקנס ואת הנקודות בגינה.
בעבירת טלפון נייד יש דרכים רבות לתקוף את הדו"ח ולהגיע לתוצאה הטובה ביותר.
למשרדי ניסיון רב בכך ואת מוזמנת ליצור קשר עימי דרך דרכי ההתקשרות המפורסמים בפורום תעבורה.
ערב טוב מריה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר