שלום רב,
פסילת רשיוני מסתיימת מחר, רשיוני נפסל בפס"ד על ידי בית המשפט לשנתיים וחצי עקב נהיגה בשכרות.
הבנתי שכעת עכשיו יש צורך לחכות שמכון הבטיחות יפנה אלי לצורך בדיקות ומבחנים ורק לאחר מכן יקבלו החלטה אם לחדש את רשיוני. לציין כי אני מחכה בכליון עיניים לרשיון כי זהו היה בעבר מקור פרנסתי העיקרי ומאז הפסילה מצצבי הכלכלי קשה מנשוא. מה ההגיון שכעת צריך לחכות מעבר למנין ימי הפסילה עוד הרבה? למה לא מתחילים לזמן בסמוך לסיום הפסילה? אודה מכם לדעת על התהליך הפרצדורלי כעת, איך זה הולך, מהם המבחנים שעושים? תוך כמה זמן כל זה נמשך? תוך כמה זמן אקבל את רשיוני בחזרה שלו אני מחכה בכליון עיניים שנתיים.. ובנוסף הכי חשוב האם יש דרך לזרז את הפרוצדורה הנ"ל? אודה לתשובותכם ממש
שלום אריה
אני מבינה אותך ממש אכן הפרוצדורה לא תקינה גם בעיני... אבל כזאת היא.
זה יכול לקחת גם חצי שנה ואף יותר . מדובר בהליך ארוך . כמו שזה נראה לפי תיאורך תצטרך גם תיאוריה וטסט.
לא אלאה את ציבור הקוראים בתשובות לשאלות האישיות שלך אני חושבת שבאמצעות טיפול של עו"ד המתמחה בתחום יש דרך לקצר את הזמנים . מוזמן ליצור איתי קשר בעניין זה . תודה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר