קצת אחרי התחנה עמדה ניידת עם אורות כחולים, עצרתי לפני התחנה, כדי להוריד טרמפיסט, לאחר התלבטות הוא החליט להמשיך איתי, כשהתחלתי לנסוע השוטר עצר אותי, ואמר לי שעברתי עבירה 250 ש"ח סמל 5424 הוא רשם "הסעת את הרכב הנ"ל שעמד בצד הכביש, והפרעת לעוברי דרך בשעת הכניסה למסלול התנועה, בכך העמדת את רכבך מטרים ספורים אחרי צומת מגידו בנתיב השתלבות של הרכבים שמגיעים מכיוון מערב ונכנסים לתוך הצומת ונאלצים או לעצור את נסיעתם או לסטות שמאלה בכדי להמשיך בנסיעה, בניגוד לתקנה 66 לתקנות התעבורה"
נסיבות המקרה " הנ"ל נהג ברכב מצפון לדרום ובהגעתו לצומת מגידו הוא עצר לפני תחנת האוטובוס לכיוון טרם כמטרים ספורים אחרי הצומת וגרם הפרעה לרכבים המגיעים מכיוון כללי מערב כללי אליקים שנכנסים לצומת ופונים ימינה או לעצור את נסיעתם או מיד לסטות שמאלה על מנת להמשיך בנסיעתם לכיוון דרום, אני עמדתי מחוץ לניידת בול בכביש אחרי תחנת האוטובוס וסימנתי לנהג להתקדם אך הנהג התעלם מהסימון שלי עד שהנהג התחיל להתקדם לעברי קשר עין רציף ראות ברורה אור יום הוסבר לנהג מהות העבירה"
תגובת הנהג "עצרתי לעזור לאדם" זו לא הייתה תגובתי, ציטוט מדיוק מהדוח, תגובתי הייתה שלא עברתי שום עבירה.
הדוח לא ברור אני אמרתי לו שאני עמדתי בסמוך לתחנה להוריד את האדם, לא הפרעתי לאף אחד ואף אחד גם לא יצא מהצומת בזמן שעמדתי שם ואם השוטר רוצה לסמן למישהו הוא יודע לעשות זאת אא"כ הוא רוצה פשוט לתת לו דוח.
מה אפשר לעשות?
שלום יונתן. אתה יכול להגיש בקשה להישפט . הוא כתב שהפרעת לתנועה אתה טוען שלא. זה עניין עובדתי. בית משפט צריך להכריע. השאלה אם יש לך זמן להיכנס לכל זה בשביל הדו"ח הזה אלא אם יש לך בעיית ניקוד (כי הדו"ח גורר בחובו 4 נקודות. ואם כן , מומלץ לפנות לעו"דמתמחה בתחום התעבורה על מנת לסייע. מוזמן לפנות אלי . אשמח להסביר לך את הפרוצדורה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר