היי, קבלתי דו"ח חניה על חסימת כניסה של שער חצר שנפתח החוצה בכרם התימנים בתל אביב. כשחניתי את הרכב הייתי בטוח שזה מחסן כלשהו ושלא גרים שם. בכל מקרה המקום לא נראה כמו כניסה לדירת מגורים, אין שום שילוט שאוסר לחנות ואין שום סימון על הכביש (אין שם מדרכות). התקשרו אלי מהמשטרה שאני יבוא להזיז את הרכב, הגעתי מיד וחיכה לי שם שוטר שגם נתן לי דוח 1000 שקל. לשאלתי למה 1000 הוא אמר שככה הוא בטוח שאני לא יעשה את זה שוב.
אני שואל האם כדאי לי לבקש להישפט ולהגיד שהקנס לא מידתי? גם מסתבר שאני לא הראשון שמקבל שם דו"ח, כל מי שלא מהאזור לא מכיר בדיוק איפה מותר ואיפה אסור לחנות ואין שום שילוט וסימון שיכולים לעזור.
שלום ישי!
אכן גובה הקנס נשמע גבוה מדי (מתאים רק לחניית נכים) .לא ברור משאלתך מהי התקנה שהוא רשם לך?אולי זו לא חנייה?.
אתה יכול להגיש בקשה להישפט , ואולי התובע יוכל לשנות את גובה הקנס לאור טיעוניך אבל קודם כדאי לדעת מהי העבירה שהוא רשם לך מלכתחילה....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר