קיבלתי שלילה לשנה, מתוך השנה הזאת הרכב היה במוסך גרירה מטעם המשטרה למשך חודש שלם. עכשיו עברו 11 חודשים מהשלילה ואני יכולה להחזיר את הרישיון, בגלל שריציתי חודש 1 כבר בזמן הגרירה מהמשטרה שגם לקחה לי את הכרטיס רישיון. חתמתי על הצהרה מטעם עורך דין שהכרטיס רישיון ישאר אצלי למשך תקופת השלילה. ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו. האם אני יכולה לחזור ולנהוג? (כי הרישיון בידיי) או שאני צריכה לעשות משהו אחר? בנוסף אין לי אישור על זה שלא הפקדתי את הרישיון.. חתמתי על הצהרה ונתתי אותה לעורך דין שהיה לי בשביל שיביא לבית משפט (כי הבית משפט רחוק ממני מאוד) אבל אין לי באמת אישורים או משהו מהבית משפט. אודה אם תוכל להסביר לי מה ההליכים שאני צריכה לעשות.. אני לא נהגת חדשה וזאת השלילה והעברה הראשונה שלי.. תודה רבה!
שלום דורין
כדי לוודא שעברה תקופת הפסילה ושאכן הפקדת את הרישיון בתיק (תצהיר זה בסדר) את צריכה ללכת לבית המשפט / לעו"ד שלך ולוודא שהפסילה הסתיימה. עם המסמכים של הפקדת הרישיון כתב האישום וגזר הדין לגשת למשרד הרישוי ולהוציא רישיון . הם בודקים שאין פסילות נוספות /דרישות מטעמם ורק אז את יכולה לנהוג.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר