שלום, קרתה לי תאונה שאני לא מצליח להבין מי אשם בא. אני נוהג בכביש דו סטרי עם נתיב אחד לכל כיוון והכביש קו קטעים, אני מחפש פניה שמאלה לתוך בית מגורים ובזמן הזה אני מאותת שמאלה ונוסע לאט. פתאום אני רואה אוטובוס עוקף אותי ולאחר שהאוטובוס סיים את העקיפה ראיתי את הפנייה שאני צריך, הסתכלתי במראה ולא ראיתי כלום( כביש פנוי בעצם) ופניתי שמאלה ומיד אחר כך התנגש בי רכב.
אני לא יודע איפה הרכב היה, האם הוא היה מאחורי ויצא לעקיפה רגע אחרי שהסתכלתי במראה? או שהוא היה לצד הרכב שלי באזור המת ולא ראיתי אותו. כי אני לא ראיתי אותו נוסע מאחורי האוטובוס ואפילו אם הוא נסע מאחוריו אז לא יכולתי לראות אותו. אני רוצה חוות דעת כי לדעתי אסור היה לרכב לצאת לעקיפה בגלל האוטובוס שחסם שדה ראייה, וגם בגלל שאני אותתי והראתי כוונה שאני כל רגע אמור לפנות, וגם כשאני נזכר היה צומת כיכר מלפנים שזו עוד סיבה למה בכלל לא חשבתי שמישהו יעקוף אותי אחרי האוטובוס.
שלום רוני
אני מבינה שאתה רוצה לדעת מי אשם וזה מציק לך, אבל כדי לדעת את התשובה לזה יש לקבל את עמדת הרכב המעורב (שיכול להעיד מה שהוא ראה), לבחון את השטח המת, מהיכן הגיע הרכב וכולי.
על פניו גם לרכב הפרטי מותר לעקוף. חשוב לשמוע את הגרסה שלו ולא ניתן לתת לך תשובה חד משמעית רק ממה שאתה ראית....
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר