נהגתי ברכב ושוחחתי בדיבורית הקבועה ברכב במערכת כשהגעתי ליד רמזור שהתחלף לאדום נגעתי בטלפון שנמצא בין רגלי לראות מי בממתינה ואז דופקת לי בחלון שוטרת ורוצה רשיונות הייתי נוראה מבולבל ואז היא אומרת לי אתה שאסור לגעת בנייד בנסיעה אמרתי לה נכון את צודקת תתחשבי בי
ואומרת לי רק רגע היא נכנסה לניידת רשמה לי דוח ואמרה לי תחתום ושלחה אותי כי בזמן הזה היא עצרה עוד משהו
וכשהגעתי הביתה אני מגלה שהיא כתבה שהחזקתי את הנייד צמוד לאוזן שמאל וידי אוחזת ביד ימין את ההגה
א. לא היה כדבר הזה ועוד כשהיא עצרה אותי היא שמעה את הדיבורית כי הייתי באמצע שיחה
ב. אני שמאלי אני נוהג רק ביד שמאל וגם ביום יום כשאני לא בנסיעה אלא אפילו בבית אני מדבר עם הנייד רק ביד ימין
האם יש מה לערער על מה שלא היה
תודה רבה
שלום נתנאל!.
התשובה היא שניתן לערער על הדו"ח בבקשה להישפט. בסופו של יום זו מילה שלך מול המילה שלה. מי שיקבע זה השופט. אם השוטרת כתבה :" את צודקת תתחשבי בי", אז הסיכויים פחות טובים.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר