בחודש ינואר הרכב שלי תועד במצלמה על נסיעה בתחבורה ציבורית בת"א . במקרה כאשר היתקשרתי לשלם דו"ח חניה גילתי שקיימים דוחות מצלמה ביקשתי שישלחו לי אותם הביתה על מנת שאוכל לראות ולערער . עבר חודש והדו"ח לא הגיע היתקשרתי בשינת לראות מה קורה עם זה וטענו שנשלח לי בדואר אני את הדואר לא קיבלתי לאחר כמה חודשים היתקשרתי שוב לעריית ת"א על מנת לקבל את הדוח והדו"ח קפץ למרות שתועד במערכת שלהם שלא נמסדר לי הדוח הם טוענים שעל אחריות לקחת את הדו"ח ושזה לא בעיה שלהם שלא דרשתי את הדואר שלי אולם אני גרה בכניסה ב' ויכול להיות שהדואר לא הגיע ליעד . כרגע הם ממשיכים להפקיץ את הדוח וטוענים שטיפול תובע ערינו לוקח 45 יום והם לא מוכנים להקפיא את ההקפצה של הדו"ח . האם זה תקין ? מה עליי לעשות?
שלום ספיר!
זה די פשוט :הם טוענים שלא הלכת לקחת את הדואר. את טוענת שלא הגיע לכתובתך .ממליצה לפנות לדואר עם מספר הדואר הרשום ולבקש חיקור דואר. במידה ולא הגיע לכתובת הם יורידו את הסכום כשתפני אליהם בעניין. אם אכן לא ניגשת לקחת -אכן הדו"ח יקפוץ- עד לביטול של הדו"ח על ידי התובע העירוני.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר