שלום רב,
ביום חמישי בתאריך 9/8/18 קיבלתי מכתב הבייתה
מכתב שבו כתוב הודעה שניה מרשות האכיפה והגבייה שבו אני נדרשת לשלם דוח תעבורתי שבו אני נסעתי באזור עירוני על 83 קמש במקום 50 קמש
33 קמש מעל מהירות מותרת בתל אביב מתאריך 18/2/17
ע״ס 2700 שקלים לאחר ריבית ופיגורים
דוח מקורי 1800 שקלים שבית המשפט קבע בהעדרי.
התקשרתי לברר מהו הקנס ומהיכן הגיע
וברשות האכיפה העבירו אותי מזכירות בית משפט תעבורה בתא.
שוחחתי עם פקידה והיא עזרה לי להבין על מה הקנס ושלא התייצבתי לזימון בפני שופט שזימן אותי מטעם משטרת ישראל ועל כך גזרה שופטת בית המשפט את הקנס.
לאחר בירור מעמיק מול מרכז המידע למה לא קיבלתי דואר רשום עם הקנס המקורי ולא קיבלתי שום מכתב לזימון
ושעברתי 2 כתובות ושום מכתב לא הגיע נוכחתי לגלות שמשטרת ישראל לא טרחה לשלוח לי את הדוח הבייתה.
בתוך התיק קיימים פרטים שהוצגו בבית משפט
ובו רשום ששההודעה על הקנס הוחזרה ובנוסף שהדוח לא הועבר בדואר.
אני לא יודעת למי לפנות ומה לעשות בכדי לקבל את הדוח המקורי ולדעת האם אני עברתי על החוק.
למה לא קיבלתי שום מכתב שבו אני יכולה לעמוד למשפט הוגן ולהציג את הטענות שלי.
מה אני עושה במקרה זה?
למי אאני פונה ע״מ לבטל את הפיגורים והדוח.
כרגע קיבלתי התראה שניה בתאריך 9/8/18 שבו רשום במכתב שהוא נשלח 17/7/18 שאני מחוייבת לשלם עד 31/8/18 לפני עיקולים
אני בזמן מאוד קצוב בגלל אילור המכתב ואני צריכה עזרה.
תודה
שלום לירון!
זה מאוד מורכב וארך להסברים. זה תלוי גם העברת את כתובתך למקומות שעברת אליהם. על פניו נדמה שצריך לפנות לשופטת לביטול פסק דין. דבר שהוא מסובך לבצע . מוזמנת לפנות אלי טלפונית במס' אשר מופיע באתר ואשתדל לסייע.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר