בשנת 2013 התחלתי הליך של פשיטת רגל שהסתיים במאי 2017(קיבלתי הפטר מלא ).לפני כמה חודשים קיבלתי מכתבים על דוחות חניה משנת 2011-2012 דוחות כחול לבן. בעיריית רמת גן דוח של 100 ש"ח שהועבר ליו"ד סנדרוביץ והוא דורש 1100 ש"ח .ביקשתי ממנו לשלוח לי אישורי מסירה מאחר ולא קיבלתי את המקורי ומצידו הציג שליחה של הדואר ללא חתימת מקבל., בעיריית ת"א יש 10 דוחות חניה שהסכום המקורי 1000 ש"ח וכרגע הם דורשים 3800 ש"ח שמתוכם 1800 הוצאות טיפול . כמובן שביקשתי מהם צילומים ואישורי מסירה אך הציגו רק פרטים של הדוחות ללא אישורי מסירה וכמובן שגם את הדוחות הללו מעולם לא קיבלתי . מה עושים במקרה כזה ? האם הם צריכים להראות חתימת מקבל ? איך ניתן לבטל את ההוצאות ולשלם רק את הדוח המקורי למרות שלא קיבלתי אף דוח? אשמח לדעתכם בעינין
שלום שרית!
אני לא עוסקת בדוחות עירייה ומדובר כאן בעניין כספי ולא תעבורתי.בכל זאת, אנסה לענות לך מן הנסיון וההיגיון. העירייה טוענת שהיא שלחה לך את הדוחות בדואר רשום. החוק קובע שאם שלחו לך לכתובתך הרשומה ולא הלכת לקחת, הרי שזה נחשב שהתקבל והקנס מתחיל לצבור פיגורים על פי המועדים הקבועים. אני ממליצה לפנות לדואר לבדוק אם אכן שלחו לכתובת הנכונה (הרשומה- אם את לא העברת כתובת זו בעיה שלך) ואם זו טעות שלך או שלהם ואז תוכלי להילחם על הסכומים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר