קניתי רכב לבן שלי שיעבוד אחרי תקופה שלא עבד עקב גירושין שעבר . גר אצלי ורציתי לשקם אותו. התחיל לעבוד בחלוקת חבילות בחולון וכל פעם שעוצר מקבל דוח. אני אישה אלמנה לא עובדת וצריכה לשלם את הדוחות ממה שאין לי. שלחתי בקשה לביטול הדוחות וקיבלתי סירוב. מה עלי לעשות. כבר לפני תקופה גם קיבל כמה דוחות ושילמתי בלית ברירה. כו ללכת למשפט.
קניתי רכב לבני שיעבוד אחרי תקופה שלא עבד עקב גרושין שעבר. גר אצלי. ורציתי לשקם אותו. התחיל לעבוד בחלוקת חבילות באזור חולון. עוצר לרגע כדי להעביג את החבילה ועדין נמצא ברכב כבר חטף דו'ח. לעירית חולון כבר שילמתי אלפי שקלים בכרטיס אשראי שעדיין לא סיימתי את התשלומים.את הרכב קניתי בנלווכות שלקחתי ואין לי היכולת לשלם את הדוחות האלה מבחינה כלכלית. אני אישה אלמנה ולא עובדת ומשלמת משכנתא ובם את תשלום המזונות שלא מצליח לשלם.כעת הפסיק לעבוד בחולון.מה עלי לעשות עקב סירוב שקיבלתי. אם ללכת למשפט או יש דרך אחרת לבטל את הדוחות.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר