שלום רב, התכוונתי בנסיעה לפנות ימינה כי מיד לאחר הפנייה יש אפשרות לחנייה בכחול לבן. טעיתי בפנייה מתוך הרגל כי נסעתי בדרך בה בדרך כלל אני נוסעת לעבודה. נכנסתי לפקק שלפי הוויז הוסיף 25 דקות לנסיעתי בגלל פקק של 300 מטרים בערך. ביתי התינוקת, בת חצי שנה בזמנו, לא הפסיקה לצרוח כי הייתה צריכה לאכול בדחיפות. ניסיתי להרגיעה אבל היא נכנסה להיסטרייה של בכי. לא אוכלת בקבוק ולא לוקחת מוצץ. נסעתי באיטיות בשוליים עם אורות חרום. לפתע הרכב שלפני גלש בחלקו לשוליים כדי לחסום את נסיעתי. צפצפתי וניסיתי לבקש לעבור. לאחר מספר דקות מתישות, המכוניות מצידי השמאלי ראו את המצוקה ופינו לי דרך לעקיפה. לאחר מספר חודשים קיבלתי דוח על נסיעה בשוליים. שאלתי היא: האם פעלתי נכון? מה יכלתי לעשות? האם הדוח מוצדק תעבורתית? אני חושבת שהרכב שחסם אותי הוא שנתן לי את הדוח בהסוואה. אם כן, האם הפקח נהג לפי החוק?
בברכה, שירלי
שירלי שלום!
מצד אחד, שתינו מסכימות שהעבירה בוצעה...
מצד שני, כאמא, אני מבינה את המצוקה שאליה נקלעת.
האם פעלת נכון? אולי פעלת נכון כאמא אבל החוק לא מאפשר זאת. אולי היה כדאי להתקשר למשטרה ולהסביר להם את הסיטואציה ואולי הם היו מסייעים לך (או לפחות היה לך אישור על זה)
את יכולה לפנות לעירייה/ משטרה ולבקש לבטל את הדוח בנסיבות המיוחדות שציינת בתקווה שתיפלי על אוזניים קשובות ורגישות.
במידה ולא יסכימו, תוכלי לבקש להישפט ולקוות ששם תיפלי על אוזניים קשובות של התובע/ השופט.
בהצלחה רבה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר