קיבלתי דוח על נהיגה במהירות 72 קמש בשטח עירוני. יש 3 דברים שאני מבקש ייעוץ לגביהם. 1. למרות הכתובת הרשומה בדוח לא ברור המיקום. גם לא בבדיקת מפות כבישים בגוגל. 2. הרכב צולם בכלל בתוך צומת מרומזרת ולא על הכביש הפתוח ואחת הספרות שבמספר הרכב לא לגמרי ברורה. 3. במשך 32 שנה הייתי נהג מקצועי במד"א ללא כל עבירת תנועה הן באמבולנס והן ברכבי הפרטי.
מה מומלץ לי לעשות? האם כדאי להגיש בקשה להישפט? לערער? לבקש אזהרה מבמקום דוח כיוון שהתיק שלי נקי כל השנים.
תודה על עזרתכם
שלום גפני!
1. את מיקום העבירה תוכל לדעת בוודאות אם תפנה למשטרה.
2. עברת כנראה בצומת מרומזר שיש בו מצלמת מהירות (יש את זה הרבה) אין עם זה בעיה. את הצילום הברור תוכל לקבל מהמשטרה.
3. אני מקווה שאתה מעורה עם מה שקורה לאחרונה עם מצלמות המהירות ...(אם לא תוכל לקרוא קצת את הנושא בפייסבוק "עורכת דין חנה דוד") .
מתנהל תיק על אמינות המצלמות וכרגע הכל מוקפא לא יודעים מה יהיו התוצאות אבל ברור שהדרך הנכונה ביותר עבורך היא לבקש להישפט. ארןך מדי כדי להסביר אבל כל אופציה אחרת תחשוף אותך להרשעה . המצב התיאורטי אמנם כרגע הוא שיכול להיות שהדוח הזה יבוטל לחלוטין שזו בוודאי האפשרות הכי טובה עבורך.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר