שוטר עצר אותי לביקורת לבדיקת רישיונות מסרתי לו את רישיונות הרכב ואת רישיון הנהיגה שלי לאחר שהוא ראה שהכל בסדר איתי שיחרר אותי. אך רישיון הנהיגה שלי נשאר בידי השוטר. חזרתי לשוטר וביקשתי שיחזיר לי את הרישיון שלי והשוטר טען שהרישיון לא אצלו. באותו מעמד נעצר נהג נוסף אחר שנתפס נוהג ללא טסט והשוטר אמר לאותו נהג שהוא נותן לו קנס על סך 1000 ש"ח. כאן עזבתי את המקום לאחר חצי שנה נשלח אליי כפל קנס שאומר שנהגתי ברכב ללא טסט ושלא שילמתי את הקנס המקורי שאת אותו הקנס לא קיבלתי לידיי וכמו כן לא חתמתי עליו. מסתבר שהשוטר נתן קנס לנהג אחר עם הפרטים שלי וכמובן שמספר הרכב בדו"ח לא שלי ומעולם לא נהגתי ברכב זה. התקשרתי למשטרה למדור פניות נהגים ונאמר לי שעברו 30 יום לכן אני לא יכול לרשום מכתב ועברו 90 יום לכן אני לא יכול להשפט. בכל זאת רשמתי מכתב באתר מכוון עם כל ההסבר. והתשובה של התובע המשטרתי הייתה שמאחר והדו"ח נמסר לך ביד אני חייב לשלם אותו. נפלתי פה בין הכסאות ואני כבר לא יודע מה לעשות בבקשה מבקש את עזרתכם בנושא הזה.
בברכה יעקב רקח
שלום יעקב!
יש מה לעשות. זהו טיפול משפטי. צריך לפתוח את התיק מחדש. אין סיבה שתורשע בעבירה שלא ביצעת!! כמו כן תחוייב בנקודות...
בשום אופן לא לשלם את הדו"ח.
מאחר וזה מורכב לאזרח הפשוט ומאחר והמשטרה לא תעזור לך מומלץ להיעזר בעו"ד (תוכל לפנות גם אלי) .
בהצלחה!!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר