החנתי את רכבי בכחול לבן ויצאתי מהרכב, מטרים ספורים, לבדוק את התמרור כדי לדעת באיזה אזור להפעיל את הפנגו.
הפעלתי פנגו והלכתי לשעה וכשחזרתי לרכב גיליתי דו״ח שניתן לי דקה בודדת לפני הפנגו.
ייתכן והפקח עמד בצד והמתין שאצא מהרכב כדי להצמיד את הדו״ח, ייתכן והדו״ח ניתן שניות לפני שהספקתי להפעיל פנגו או שהשעון של הפקח מקדים את השעון של הפנגו בכמה שניות, ואף ייתכן שלוקח לפנגו כמה שניות לעדכן שהרכב חונה וזה מאפשר לפקח לרשום דו״ח. כך או כך נראה לי לא הגיוני לקבל דו״ח בזמן שאני יוצא אל התמרור או אל עמדת התשלום.
שאלתי היא האם ישנו זמן מוגדר, בחוק או בפסיקה, בו על הערייה לבטל דו״ח במידה והצגתי תשלום כדין (ביטול אבסולוטי ולא ״לפנים משורת הדין״ או ״הזהרה״).
תודה.
שלום אמיר
לא ידוע לי על חוק כזה .
מציעה לך לא לצאת מהרכב מבלי להפעיל את הפנגו. בכל מקרה, אם יראו שהתחלת לשלם בפנגו במועד מקביל למועד רישום הדו"ח אולי יתחשבו ויבטלו את הדו"ח כאשר תפנה אליהם (כן לפנים משורת הדין...)
שיהיה בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר