שלום לכם.
ברשותכם: אני מוכר את רכבי וקונה במקביל רכב אחר כשבשני המקרים תוקף רשיונות הרכב פג בעוד שבועיים, באמצע נובמבר.
כשהגשנו את המסמכים בדואר, הוסבר לנו שלא ניתן להעביר את הבעלות, אך על המסך לא הייתה שום סיבה ברורה (עליי לציין שאין עיקולים או בעיות עם הרישומים).
התקשרתי למשרד הרישוי, ונאמר לנו שעלינו קודם לשלם את רשיונות הרכב, למרות ששניהם עדיין בתוקף, על מנת לבצע את העברת הבעלות.
האם זה נכון? זה יפתור את הבעיה?
תודה
בהמשך לסיפור, מתברר שהיו חובות במרכז הקנסות שמנעו את העברת הרכב לצד השני.
הייתכן שבשרד הרישוי אין מידע על כך כדי להודיע לבעל הרכב שיש חוב המונע העברת בעלות, על מנת למנוע ריצות ובירורים, כי גם בדואר לא יודעים מה הסיבה?
ניתן לנו פעמים תשובה לא נכונה (שיש צורך לשלם קודם למרות שהרשיון עדיין בתוקף).
האם חוב במרכז הקנסות לא אמור להופיע במשרד הרישוי?
תודה!!!
שלום אייל !
לפי מה שידוע לי, חוב במרכז לגביית קנסות אמור להופיע במשרד הרישוי. אם יש חובות על הרכב או עיקולים אני מניחה שאכן לא יבצעו העברת בעלות... אבל זה עניין פרוצדורלי בתוך הרשויות ואיני בקיאה בו על מנת לענות בוודאות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
קודם כל תודה.
היינו במשרד הרישוי והוסבר לנו שלנציגים אסור לציין טלפונית שיש עיקולים, מה שבמקרים כמו שלנו גרם לכך שהלכנו רגועים לדואר לבצע העברה והופתענו מכך שלא ניתן.
מקווה שמישהו ממשרד הרישוי יקרא וישתנו נוהלים.
תודה!
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר