שלום,
הערב כשעקפתי מכונית, אחרי זמן מאוד קצר נדבק אלי מאחורה אופנוע, סנוור אותי קשות עם האורות, ניסה לעקוף אותי מכל כיוון וצפר כמו משוגע.
לא יכולתי לראות יותר מדי ומהלחץ פחדתי לעבור נתיב (לא ראיתי מי יודע מה, תודות לסנוור שלו) וברגע שהתפנה, עברתי נתיב.
אחרי המעבר, הפסיכופט עקף אותי וראיתי שיש לו אפוד "משטרה" (לתפארת מדינת ישראל).
עצרתי בצד, הוא הראה לי תעודה בתוך ארנק שלא הספקתי לראות ודרש את הרשיון.
כששאלתי אותו על מה הוא עצר אותי, הוא צעק עלי "על אי נסיעה בנתיב הימני". אמרתי לו שהוא מסכן חיים ע ם הסנוור שלו והוא אמר שהכל מצולם (מצלמה - לא ראיתי עליו, אגב) .
נתתי לו את הרשיון, הוא הלך ל 30 שניות לאופנוע, צילם אותו, החזיר לי אותו ונבח עלי שדוח יגיע בדואר.
צעקתי לו שיחזור, שאני צריכה לשאול אותו כמה דברים ולאן הוא הולך? הוא עלה על האופנוע ונסע.
זו רק אני, או שמשהו מסריח פה?
זה נשמע חוקי כל הסיפור הזה?
אשמח לעזרה.
תודה רבה.
שלום מורן!
שוטר יכול לשלוח דו"ח בדואר ולא לתת אותו במקום, צריך להזדהות עם תעודת מנוי ולתת לך את הפרטים שלו . לשאלתך, יכול להיות שההתנהגות של השוטר לא הייתה ראויה ואת יכולה להתלונן עליו בפני קצין תלונות ציבור (כשישלח לך הדו"ח בדואר ). אולי הוא בכלל לא שוטר אלא מתנדב במשטרה, או "שומר דרך" שמצלם את העבירות ושולח למשטרה.
ובכל זאת עדיין יכול להיות שמגיע לך דו"ח על נסיעה בנתיב הימני...
לידיעתך!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר