שלום.
ניגשתי למשרד הרישוי לבקש אגרת טסט לרכב מכיוון שלא הגיע לי בדואר ניגשתי אליהם על מנת לשאול מה קורה עם האגרת טסט למה לא מגיעה
לאחר שמסרתי לנציגה ברישוי את פרטי הזדהות שלי
היא טענה שהרכב הזה כבר אינו על שמי ושהוא הועבר בעלות לבן אדם. כמיבן שאין לי שמץ של מושג על מה היא מדברת ואיך זה קרה פניתי למשטרה והרכב עבר כבר שתי העברת בעלות לא אחד. בהתחלה חשבתי אולי הדואר עשו טעות והקלידו ספרה אחת אחרת בטעות מה שלא ניראה ככה אני רוצה לדעת אם אוכל לתבוע את הדואר על שנעשה העברת בעלות לשם מישו אחר על הרכב שלי ללא ידיעתי? ומה הפיצוי שבערך אני אמור לקבל..
שלום אושרי!
נשמע מוזר.
אולי מישהו זייף את תעודת הזהות שלך? או ששמת את הרכב במגרש והתרת לבעל המגרש למכור את הרכב?
הייתי ממליצה לך לבדוק את הדברים לעומק , בלי קשר לתביעה , כדי לראות שלא גנבו לך את הזהות במרמה ועשו פעולות נוספות. אולי תגיש תלונה למשטרה?
אני מניחה שאם הדואר התרשל בביצוע העברת הבעלות , אפשר יהיה לתבוע אותם אבל לשם כך אתה צריך פורום אחר מתחום הנזיקין (לא התחום שלי).
אולי שכפלו את הרכב שלך!!
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר