היי,
אני משרת במרכז ושוכר דירה בהרצליה (העברתי את הכתובת במשרד הפנים בשביל תו חניה).
ביום חמישי ההורים שלי קיבלו בדואר מכתב התראה לפני עיקול שמיועד אלי (אני במקור מכרמיאל).
במכתב היה רשום שבנובמבר 2015 חניתי שלא כחוק וקיבלתי דוח חניה של 250 שקלים. נכנסתי לאתר הגביה של עיריית הרצליה ואכן זה הרכב שלי ומסתבר שזה אזור פריקה וטעינה.
אני אפילו לא אכנס לעניין שהשלט מוסתר ונמצא מרחק לא סביר מהאזור הזה.
הדוח חניה הזה זינק ל 801 שקל כתוצאה מהוספת קנסות והוצאות!
לאחר כמעט שנתיים, זוהי הפעם הראשונה שאני רואה את הדוח חניה הזה. לא קיבלתי פתק על השמשה, מכתב בדואר, דואר רשום, פשוט כלום עד המכתב התראה לפני עיקול שנשלח לכתובת של ההורים שלי.
התקשרתי למשרד עורכי דין שמייצגים את העירייה, והם הודו שלא הצליחו לשלוח אלי מכתבים בטענה ש "לא מצאו את תיבת הדואר שלי", וזאת בעיה שלי מול דואר ישראל.
אני גר ביחידת דיור והכתובת שלי במשרד הפנים היא הכתובת של הבעל דירה שלי. כאשר נכנסתי ליחידת דיור, הוספתי את השם שלי לתיבת דואר שלהם. זה נכון שאין תיבת דואר ייעודית שלי, אבל השם שלי אכן מופיע על אחת התיבות ואני מקבל מכתבים בתיבה הזו.
אני לא מנסה להתחמק מתשלום הדוח חניה, אבל אני חושב שההתנהלות עם הדוח הייתה לא סבירה ואני לא אמור לשלם את ה 550 שקלים בקנסות שהוסיפו לי.
יש לי מה לעשות?
תודה רבה מראש!
שלום אלכס!
תנסה לפנות לעירייה ולבקש להפחית את הקנס כי מעולם לא קיבלת את הקנס המקורי. יש להם טופס מיועד לכך...
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר