לפני כשבועיים ב12/6 חניתי את רכביב8:50 בחניון ללא תש' בראשלצ. כשחזרתי בשעה 15:40 נוכחתי לראות שהוא איננו. ראשית יצרתי קשר עם 106 מוקד עירוני - שם אמרו לי שהרכב לא נמצא ברישמת הגרירות שלהם ושאני צריכה לפנות למשטרה. פניתי למשטרה לאחר שאמרו לי שהרכב לא נמצא ברשימת הגרירות שלהם ואם הוא לא נמצא - פשוטו כמשמעו- הרכב נגנב. השוטר ששוחח איתי אמר לי לגשת לתחנה הקרוב ולהגיש תלונה על רכב גנוב.
ליבי לא היה שקט ועד שעות הערב יצרתי קשר עם המוקד העירוני והמשטרה במקביל כדי לאמת את המצב שהרכב נגנב. מידי פעם בכל שיחה אמרו לי השוטרים שהרכב בוודאות לא נמצא אצלם ו90 אחוזים שהוא נגנב.
לאחר שבועיים בדיוק, יוצר קשר עם בעלי חוק מטעם המשטרה בו הוא מציין שהרכב שלנו נמצא בחניון גרירה משטרתי ושעלינו להגיע לקחת אותו.
נשארתי פעורת פה לאחר כל עוגמת הנפש שעברתי שכוללת: הפעלת הביטוח, חקירה מחוקר ביטוח, איבוד שעות עבודה, טרטורים של מסמכים הצגת המפתחות וכל מה שמסביב לסרט רע שרכב נגנב.
מרגישה מתוסכלת מעצם המצב שאף אחד לא ראה שרכבי נגרר. בנוסף, קיבלתי דוח שמצאתי על הרכב בחניון המשטרתי שנראה דהוי ברמות שלא ניתן לקרוא את הכתוב לאחר שבועיים בשמש חמה של חודש יוני.
איך קורה מצב כזה בו משטרת ישראל מטעה את הציבור ונופלת על קטנות שכאלה? בגלל חוסר עדכון הייתי צריכה לעבור טלטלה ואיבוד כספים שגרמו לי לחוסר ביטחון וזעזוע. בעלי אחרי נמצא בתאונת עבודה ובכל זאת תיזז ממקום למקום.
אשמח להיענות ואשמח לדעת האם יש לי למי לפנות ?
האם שוטר יכול לתת דוח חניה ולאחר מכן לגרור את הרכב? האם הרכב צולם מצידו של השוטר ויש הוכחה לכך והאם יש לי את מי לתבוע על כל מה שעברתי. האם יש טעם לכך? אשמח לייעוץ או המלצה
שלום דניאלה!
צר לי לשמוע את מה שעברת... באמת מוגזם והזוי.
אני לא יודעת אם הדו"ח חוקי , אבל אם החליטו לגרור כנראה שהרכב הפריע. בכל מקרה אני חושבת לעניין הדו"ח שאם תכתבי למשטרה פנייה תספרי את סיפורך ואת החוצפה שלהם, אז אולי לפחות ידאגו לבטל את הדו"ח. נשמע שיש מקום לתביעה על ההליך שעברת אבל זה כבר רלוונטי לפורום אחר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר