שלום
אתמול יצאתי מסימטה בה עבדו דחפורים וביציאתי נחסמה שמחסום. בעת הנסיון לצאת אזרח עם וסט צהוב זוהר +כיתוב "משטרה" דפק לי בחלון, שאל אותי אם שתיתי מספיק מים וצילם את מספר הרישוי של הרכב. כל נסיון לדבר איתו או לשאול מה עשיתי נתקל ב "סע סע חביבי, אין הסברים, תקבל דוח הביתה" והלך. אני חושב שלא עברתי שום עבירה, וכל הסיטואציה מביכה. מה לעשות?
שלום מרסלו!
יכול להיות שמדובר בשוטר שלבוש אזרחי/פקח למרות שבמקומות עבודה הם אמורים להיות עם מדים. ואולי זה בכלל מתנדב שהיה במקום (לא קשור לעבודה) אני לא יודעת איזו עבירה עברת.
המלצתי היא ללכת ( הפעם ברגל כדי לא לבצע עוד עבירה ) ולראות אם אין שם תמרור של אין כניסה או תמרור אחר שאולי בגלל זה "השוטר" כעס עליך. אם יש בעיה בנראות התמרור אז מומלץ לתעד את הכל בצילומים, בייחוד אם זה אתר עבודה.
אני מבינה שהסיטואציה מביכה בהחלט כי אתה מצפה ששוטר סביר יגיד לך מה העבירה שביצעת. תמתין לקבלת הדוח (ותקווה שהוא סתם איים עליך), זה יכול לקחת מס' חודשים.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר