שלום רב,
מקרה שאשמח לשמוע את חוות דעתכם לגביו. נסעתי לחנות אמישראגז אשר נמצאת בכיכר ויצמן, חולון בכדי למלא בלון גז הדרוש לעבודתי (אני מעצבת תכשיטים). מכיוון שהייתי באמצע החודש התשיעי להריוני ביקשתי מהמוכר בחנות שרק אכנס לשלם על מילוי הבלון והוא יעזור לי בהעברת הבלון לרכב. משלא מצאתי חנייה בקרבת מקום ובמצבי הנוכחי נבצר ממני לסחוב בלון גז של 4 ליטרים חניתי בסמוך למכוניות אחרות שהחנו על המדרכה ההולנדית ברחוב ושמתי שלט שמסביר את מצבי עם הטלפון (הרחוב ללא מוצא). יצאתי מהרכב רק כדי לשלם את הבלון ולבקש מהמוכר שיעזור לי לסחוב אותו בחזרה לרכב. כעבור שתי דקות הבחנתי בפקח עם אופנוע עומד ורושם לי דוח על חנייה כפולה. הסברתי לו את המקרה החריג עקב הריוני המתקדם, הזמן הקצר (2 דקות) והוא ראה שהמוכר בחנות סוחב לי את בלון הגז אך לצערי הרב הפקח טען שאין ביכולתו לבטל את הדוח והוסיף שאם אני מערערת שאוסיף את הקבלה על הגז וכל מה שצריך. עקב נסיבות פיזיות של סוף הריון נאלצתי לעמוד ככה עם האוטו לשתי דקות מאחוריי אוטו שחנה. ביקשתי להישפט לאחר שעירעורי נדחה. האם יש לי סיכוי בהתחשב בנסיבות?
שלום הילה!
בהחלט נסיבות מרגיזות לקבלת הדו"ח. לא ניתן לדעת אם השופט/ת יתחשבו בנסיבות (זה ממש תלוי בשופט) לכאורה הפקח רשם דו"ח מוצדק (הוא לא המציא עבירה)
בכל מקרה, קחי בחשבון את הזמן שתבזבזי בבית המשפט ותבדקי אם זה משתלם לך....
שיהיה בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר