שלום רב,
לפני כשבועיים התארחתי בבית מלון בת״א, בשעה 05:30 בערך ביום שבת יצאתי מהחניון של המלון. רכב שחנה בנתיב הנסיעה בחניון הפריע לי לצאת בבטחה מהחנייה לאחר כמה נסיונות יצאתי מהחניון ולמחרת הבחנתי בשיפשופים קלים מצד שמאל של הרכב שלי והבנתי שפגעתי ברכב שחנה לידי.
אחרי שבוע קבלתי שיחה מבעלת הרכב שנפגע היא טענה שהיא ניגשה למשטרה וראתה תצלום מהחניון שבו רואים שאני פגעתי ברכבה. אמרתי לה שהיא צודקת ושאני מוכן לשלם לה תיקון (הערכתי שמדובר בנזק קל של שפשופים ושריטות כמו שיש לי ושלא מדובר ביותר מ 1,000 ש״ח) ברכבה יש מכה וסדקים באזור השפשופים שאני משוכנע שזה לא מהפגיעה מהרכב שלי זה גם לא הגיוני לפי אזור השפשופים ברכב שלי. היא ביקשה 2,600 ש״ח להחלפת כל הטמבון אמרתי לה שזה גבוה מדי לנזק שנגרם ושאני לא מוכן לשלם יותר מ 1,000. היא החליטה שהיא תובעת אותי על פגע וברח לא הסכמתי לתת את הפרטים שלי. מה עלי לעשות?? אודה לכם מאד אם תעזרו לי
שלום מיכאל!
בידיה של הבחורה כבר יש את הפרטים שלך כי הרי היא התקשרה אליך... (כמו כן, על פי חוק אתה חייב למסור לה את הפרטים שלך). אני ממליצה לך ראשית לתת את הפרטים . לגבי התביעה האזרחית , את הנזק שגרמת או לא גרמת היא תוכיח בבית משפט.
לידיעתך, אם היא אכן פנתה למשטרה, עלול להיות מוגש נגדך בעתיד גם כתב אישום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר