שלום רב,
לפני כשבוע הוזמנתי לדין בשל העובדה שנסעתי מעל לשנתיים עם רשיון ללא בתוקף.
מיותר לציין שזה נעשה ללא ידיעה או כוונה, במהלך השנתיים האלו עשיתי נהיגה מונעת ואף נעצרתי מספר פעמים לביקורת ואף פעם לא נאמר לי שאני נוסע ללא רישיון... כמובן שזה לא פוטר אותי מאחריות,
בנוסף, אין לי שום עבירות תנועה.
בשל סיבות אישיות לא יכולתי להתייצב למשפט,
קיבלתי עונש חמור מאוד ולעניות דעתי לא מידתי: השופט קיבל את כל מה שביקשה ב"כ המאשימה 1. קנס של 1200, 2. שלילה במשך 45 יום, 3. שלילה לתקופה של 3 חודשים על תנאי למשך 3 שנים....
חשוב לי לציין שלאחר שנעצרתי על ידי השוטר, נסעתי למשרד הרישוי וטיפלתי במיידי בכל הנושא ( תיאוריה מחדש, תשלומי אגרה וכו'), אני סטודנט והעבודה שלי עם האוטו.. השלילה הזאת עוצרת לי את הפרנסה ואינני מבין למה העונש כה חמור!!
ברצוני לשאול מה ניתן לעשות? הבנתי שאני יכול להגיש ערעור, אך האם זה יעזור? האם ניתן לבקש משפט חוזר? אנא כל עזרה/טיפ שתוכלו לתת לי יעזור לי מאוד אני במצב של ייאוש!
אמיר שלום,
1- הייתי מציע בטרם הערעור לפנות לערכאה ששפטה אותך(בית משפט לתעבורה) ולבקש את ביטול פסה"ד שניתן בהעידר.(צריך לתמוך בבקשה מעין זו בעילות הקבועות בחוק ובנתונים עובדתיים).
2- במידה ותהיה מעוניין בטיפול מקצועי תיצור קשר ישיר.
בהצלחה,
מנהל פורום דיני תעבורה,
דורון ויגלר-עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר