התנהל דיון בענייני בבימ"ש לתעבורה (דיון שישי של גמר הוכחות)
והשופט נתן למאשימה פרק זמן של 14 יום מתאריך הדיון להגיב למה שנאמר בדיון ("למען הזהירות אבקש להשלים טיעוני בכתב")
אך עד היום (שלושה חודשים) היא טרם הגיבה ולכן גם אני לא יכול להגיב לטענותיה כי לא קיבלתי אותם
בנוסף התבקשתי להמציא אישור כלשהו לבימ"ש - והוא נשלח לשופט, גם עליו היא הייתה צריכה להגיב ולא הגיבה
השופט שלח לה מכתב לפני חודשיים וביקש ממנה להגיב, אך היא מתעלמת.
מהן האפשרויות שלי בשלב זה?
מה עלי לעשות (אינני מעוניין לתת לתובעת הארכה נוספת והרצון שלי זה שתואשם בבזיון בית משפט והתיק יגנז)
לעזרתך אודה.
שלום אלי!
בשלב הזה אתה צריך לכתוב לשופט בקשה למתן החלטה בהיעדר תגובת התביעה.
להסביר את השתלשלות העניינים ולבקש מה שאתה רוצה ולבקש שיתן החלטה ללא תגובת התביעה ...
זהו.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חנה דוד- משרד עו"ד 053-7105221
לפני שנה וחצי קיבלתי דוח 250שח ו4נק על כך ששוטר טוען שלא עצרתי בעצור. יום או יומיים אחרי הדוח ראיתי שצובעים את אותה הצומת וידעתי שזו ההוכחה שלי והגשתי בקשה להישפט.בבית המשפט ניתנה לי שנה להביא הוכחות שאכן נצבעה הצומת וניתנה לי האפשרות לסגור את התיק מול התובע המשטרתי. השגתי את האישור שהצומת ניצבעה אך על פי רישומי המערכת זה קרה יום לפני שקיבלתי את הדוח. מעבר לעובדה שבוודאות עצרתי בצומת השוטר כתב שהודתי בעבירה ושאני מצטערת,שניהם שקר מוחלט.במשך חצי שנה לערך אני מנסה ליצור קשר עם הטובעת המשטרתית אבל אין שום דרך להגיע אליה.המשפט שאמור היה להתקיים אתמול נדחה עד להודעה חדש (גיליתי את זה ע"י שלט שהיה דבוק על החלון בבית משפט).אני כבר מיואשת,לא איכפת לי לשלם את הכסף אבל אחרי כמעט8 שנים רשיון נקי לגמרי, אני לא רוצה את הנקודות,בעיקר כי לא ביצעתי את העבירה..המשפט הזה עלה כבר הרבה יותר מ250 שח..יש דרך לצאת מזה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר